tiistai 15. elokuuta 2017

KESÄTEHTÄVIEN VASTAUKSET VIETY PEDANETTIIN!

Keväällä ja kesän alussa pedanettiin ilmestyneiden sanaristikoiden ja kertaavien tehtävien ja kokeiden vastaukset löytyvät nyt pedanetistä  www.peda.net/forssa  jonka jälkeen valitaan Wahren-keskus, sitten Wahren-opisto, kielet ja sen jälkeen joko englanti tai ranska ja oma kurssi. Avaamiseen tarvitset viime talvena jaetun avainkoodin. Jos olet sen hukannut, ota yhteyttä minuun. Englannin arkistoon, johon myös lisäsin joitain vanhojen ristikoiden vastauksia, pääset ilmankin avainta.
Siirsin monia tiedostoja, toivottavasti kaikki ovat nyt oikeilla paikoillaan. Vastaukset löytyvät  englannissa useimmiten Summer Crosswords Key tai Summer Exercises Key otsikoiden alta, ranskan vastaavat  otsikoiden Mots croisés Clé  tai Exercices d'été Clé alta. Jos jotain puuttuu tai muuten huomaat virheitä, ota yhteyttä. Myös palautetta tehtävistä voi antaa, joko anonyymisti tai nimellä, joko tähän blogiin tai sähköpostiin tai tekstiviestinäkin... Mietin välillä, tekiköhän niitä tehtäviä kukaan. Jos joku teki, olisi kiva saada palautetta tehtävien vaikeustasosta ym.


Ilmoittautumisetkin ovat pian alkamassa eli itse asiassa jo ylihuomenna torstaina 17.8. klo 16.30- Tässä suora linkki ilm.sivulle: https://www.opistopalvelut.fi/wahren Varsinkin sellaisille kursseille, joille otetaan melko rajallinen määrä osallistujia, kannattaa ilmoittautua pian, ettei jää ilman paikkaa. Kielten ryhmissä tilaa toki usein riittää, mutta esim. muutamat kertauskurssit järjestetään jo heti syyskuun alussa, joten niille kannattaisi ilmoittautua mahd. aikaisessa vaiheessa (nehän ovat auki itse asiassa jo nytkin!), jotta ne sitten myös toteutuisivat. Jos kukaan ei ilmaise kiinnostustaan tulla, kurssit peruuntuvat.

Mutta nytpä lähden valmistelemaan illan opettajainkokousta. Aurinkoista kesänjatkoa!
                                                                                                                                   terveisin Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti