keskiviikko 14. elokuuta 2019

ENGLANNIN JA RANSKAN OPETTAJA LÖYTYNYT JA UUSI OHJELMA ILMESTYNYT!

                                                                           Hei, minulla on ilo ilmoittaa, että

Wahren-opiston englannin ja ranskan opettajaksi on valittu tammelalainen Joanna Moorhouse. Vierasperäisestä nimestään huolimatta Joannan äidinkieli on suomi ja isänkielensä englanti. Sujuvan suomen lisäksi hän puhuu useita muitakin kieliä. Joanna liikkuu mielellään luonnossa, on intohimoinen ruuanlaittaja ja kaiken kaikkiaan tosi mukava tyyppi! Olen tavannut hänet tänään eka kertaa ja voin ilolla todeta, että hänen kanssaan on mutkaton ja mukava kommunikoida ja toimia.

Opiston uusi ohjelma on ilmestynyt ja on jaossa tämän loppuviikon aikana. Huom. se jaetaan mainospostin mukana eli jos olet kieltänyt mainokset, et sitä saa. Löydät ohjelman myös netistä, opiston uusilta kotisivuilta www.wahrenopisto.fi tai saat sen vaikka kirjastosta (huom. vasta ensi viikosta lähtien, kun perusjakelu talouksiin ensin ohi!) tai opiston toimistosta (Wahreninkatu 11 B, 2. kerros).

Jos haluat varmistua, että oma kurssisi toteutuu, ilmoittaudu mahd. pian. Mielellään nyt vielä elokuun aikana, se helpottaa paljon esim. lukujärjestysten ym. valmistelujen tekoa, kun jo hyvissä ajoin tiedetään, mitkä ryhmät ovat varmasti toteutumassa ja mihin ryhmiin tarvitaan vielä ehkä lisätiedotusta ym. Nopeimmin ilmoittautuminen onnistuu tuttuun tapaan (ja milloin vain!) netissä https://www.opistopalvelut.fi/wahren  Myös puhelimitse voi ilmoittautua, toimiston puhelinnumero on 03-4141 5390.

Jos Sinulla on kieliin ja kielten opiskeluun liittyviä toiveita, haluat antaa palautetta tai jotain muuta kysyttävää tai asiaa yleisistä kielitutkinnoista, voit ottaa yhteyttä opistomme kieltenopettaja Ulla Lehtiseen: ulla.lehtinen@forssa.fi tai 040-7596 380.

Kohta 100-vuotiaalla opistollamme on tarjota taas monenmoista mielenkiintoista, joten tutustu ohjelmaan, valitse itseäsi kiinnostavat jutut ja anna kuulua itsestäsi, joko netissä tai puhelimitse!
Hyvää opiskelusyksyä kaikille.

terveisin Kirsi (joka pikkuhiljaa väistyy näistä opistokuvioista ja täältä blogistakin) - olen sairauslomalla vuodenvaihteeseen asti ja sen jälkeen siirryn vakavan sairauden takia jossain vaiheessa jonkinlaiselle eläkkeelle... Yhtenä elämänhaaveena mulla kuitenkin on vielä perustaa myöhemmin ihan uusi, oma blogi ja kirjoitella sinne kaikenlaisia ajatuksia ihmisen elämästä, sen iloista ja suruista, toiveista ja unelmista, pettymyksistäkin. Jos sellaisen blogin joskus saan aikaan, laitan kyllä blogini osoitteen tännekin tiedoksi. Ajatuksella, että blogissa kirjoitteluun voisi osallistua muutkin, joko omalla nimellä tai nimimerkillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti