tiistai 14. elokuuta 2018

OPISTON UUSI OHJELMA JAOSSA!

Kesä mennyt on... No, ei sentään vielä ihan kokonaan, mutta varma syksyn merkki on se, että keskiviikkona 15.8. on Forssassa, Tammelassa, Jokioisilla, Humppilassa ja Ypäjällä jaossa uusi ohjelmamme. Tarkkailehan postiasi. Jos olet kieltänyt mainokset, voit noutaa ohjelman ensi viikolla vaikka kirjastosta tai opistomme toimistosta, Wahreninkatu 11 B, 2. kerros, Forssa.


Ilmoittautuahan on voinut jo 18.6. lähtien osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/wahren  Suosituimmat laulu-, ruoka- ym. kurssit alkavat täyttyä, joten jos mielit varmistaa paikkasi, tee se heti! Joko netissä milloin vain, soittamalla virka-aikana opiston toimistoon  p. 03-4141 5390 tai esim. ke 22.8. klo 16-18 Kehräämöllä  pidettävässä Opistoinfossa. Tuolloin Kehräämön pihalla (sateella AB-rapun aulassa) myös kirja- ja materiaalikirppis. Jos ilmoittauduit opiskelijaksi jo keväällä luokissa kiertäneisiin listoihin, ei Sinun tarvitse enää uudelleen ilmoittautua. Jos haluat perua osallistumisesi, tee se viimeiseen ilm. päivään mennessä, kiitos!


Kielten opiskelu alkaa pääsääntöisesti (muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta) ma 17.9. alkavalla viikolla. Jos mietit vielä sopivaa tasoa englannin opiskeluusi, olet tervetullut  to 6.9. klo 18-19 kieliluokassa pidettävään "Mille englannin kurssille?" infoiltaan.


Eipä tällä kertaa muuta: palaan kesätehtävien (sanaristikoiden ym. "kielipähkinöiden") vastauksiin myöhemmässä postauksessani, mahdollisesti jo loppuviikosta...


Ihanaa elokuun jatkoa kaikille!


                           terveisin Kirsi






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti