keskiviikko 22. elokuuta 2018

TÄNÄÄN KE 22.8. KLO 16-18 OPISTOINFOA KEHRÄÄMÖLLÄ

Hei, tänään  ke 22.8. klo 16-18  Kehräämöllä pääsisäänkäynnin liepeillä ja 2. kerroksen ATK-luokassa tosiaankin mahdollisuus kysellä kursseista, luennoista ja retkistä, ilmoittautua, hankkia kirjoa ilmaiseksi tai aivan pikkurahalla (muutakin kuin kieltenkirjoja, esim. romaaneja, lasten- ja nuortenkirjojakin...), nauttia musiikista ym.  Kirppiksen tuotto muuten tulee kieltenopiskelijoiden uuden, pienimuotoisen hankkeen hyväksi. Tervetuloa mukaan paikan päälle!

Kesätehtävienkin vastaukset löytyvät nyt pedanetistä otsikolla "Kesätehtävät 2018 vastaukset". Kun klikkaat ko. sivua, älä sen jälkeen avaa "avautuvaa kuvaa" vaan vasta saman sivun alalaidasta nuolen kohdalta. Näin Sinulle avautuu ristikoiden ym. kesäpähkinöiden oikeat ratkaisut. Ensin on tietysti mentävä oman viimevuotisen kurssin kohdalle ja syötettävä koodi, jonka olen antanut. Jos se on kesän aikana joutunut "hukkaan", laita mulle viestiä, niin lähetän sen Sinulle. Vanhat kurssinimet ja koodit toiminnassa velä uusien kurssien starttaamiseen saakka eli n. 17.9. saakka. Sen jälkeen annan uuden koodin, jolla sivuille jatkossakin pääsee...

Ihana auringonpaiste jälleen tänään, ihana Vesihelmikin taas auki (osa jatkaa varmaan vielä luonnonvesissä uimista, itse olen niin vilukissa, että allas vetää jo puoleensa), syksyistä puutarhan satoa poimittavissa.... Syksy on upeaa aikaa!

Toiste enemmän. Nyt kohti päivän kokouksia ja infotapahtumaa järjestelemään!

                                                             Kirsi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti