lauantai 25. toukokuuta 2019

KESÄTEHTÄVIÄ TARJOLLA!

Hei taas: no nyt olen vienyt pedanettiin kunkin ryhmän kohdalle niitä lupaamiani kesätehtäviä. Sisäänkirjautua ei erikseen tarvitse, mutta oman kurssin nimi ja salasana pitää tietää. Salasana on entinen. Jos se on päässyt hukkumaan, kilauta kaverille tai laita viesti mulle osoitteeseen kirsi.vikman@forssa.fi  niin kerron sen Sinulle. Huom. työpuhelimeni ei ole enää käytössäni, joten sitä kautta et mua enää tavoita.

www.peda.net  linkistä pääset siis alkuun. Sen jälkeen organisaatioista F: Forssa, sitten Wahren-keskus, sitten Wahren-opisto , Kielet, Englanti/Ranska ja sitten sen oman kurssin nimi ja salasana... Tässä vielä kurssien nimet:

Arkipäivän englantia 1
Arkipäivän englantia 2
Englantia eteenpäin
Englantia aamuvirkuille
Englantia iltavirkuille

Ranskaa ihan alusta
Ranskaa eteenpäin
Ranskaa edistyneille

Kesätehtävät löytyvät otsikon "Kesätehtävät 2019" alta. Huom, kun tehtävät sivulle tulevat, älä heti klikkaa vielä sitä pikakuvaketta, vaan vieritä sitä samaa sivua alaspäin ja klikkaa toiseksi viimeiseltä riviltä nuolen kohdalta missä lukee se "Kesätehtävät 2019.pdf"  Siitä avautuu paras versio. Tehtävissä on tarinoita, koetehtäviä, sanaristikoita, 3-10 sivua/ryhmä. Vastaukset julkaisen pedanetissä kesäkuussa, viimeistään juhannukseksi. Ilmoitan siitäkin aikanaan täällä blogin puolella...

Huom. Englantia eteenpäin -ryhmäläiset: keväällä jaettujen koetehtävien vastauksia otsikon "Test Key Spring 2019" alla.

Huom. englannin omatoimiset aamuvirkkuopiskelijat:  teille postia pedanetissä myös "Find the Mistake  Key Spring 2019" otsikon alla...

Huom. kaikki ranskan (ja miksei englanninkin) opiskelijat! Pedanetistä löytyy paljon materiaalia kielen opiskelun eri vaiheessa oleville. Katso aakkosellisesta hakemistosta eri kuntia ja kaupunkeja ja niiden oppilaitoksia. Esim. Iitin kunta > Iitin lukio > Ranska ja siitä eteenpäin esim. eri kirjasarjoja. Tietysti kaikkiin materiaaleihin ei ole vapaata pääsyä, mutta suureen joukkoon kyllä on!

Opiston kotisivut ovat uudistuneet ja  ne löydät nykyään osoitteesta

www.wahrenopisto.fi    Siellä kerrotaan mm. se, että opiston ensi lukuvuoden ohjelma julkistetaan netissä 14. kesäkuuta, ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17. kesäkuuta klo 9 ja painettu ohjelma jaetaan koteihin tuttuun tapaan elokuussa.

Olen jo muutamanakin vuonna julkistanut ohjelman kielten ym. osalta kesäkuun alussa myös täällä blogissa. Koska englanti-ranska tuntiopettajan valintaprosessi on vielä kesken, en nyt sitä vielä voi tehdä. Kun opettaja valittu ja ajat vahvistettu (pääsääntöisesti pyrimme säilyttämään vanhat, hyväksi havaitut kokoontumisajat, mutta joitain muutoksia varmaan aikoihin voi tulla, kun uusi henkilö "astuu remmiin"...) Itse asiassa jo nytkin on pari muutosta aikoihin tehty ihan käytännön syistä... Mutta jos ei ennen eikä täällä blogissa ollenkaan, niin ainakin tuolloin 14.6. uusi ohjelma näkyy opiston kotisivulla.

Tämän blogini kohtalosta jatkossa en osaa myöskään sanoa mitään. Siis että jatkuuko vai ei, se selviää varmaan alkusyksyn aikana. Sitä ennen tänne muutamia päivityksiä joka tapauksessa vielä teen... Ja kiitän teitä kaikkia, jotka tätä blogiani olette vuosien saatossa seuranneet ja lukeneet. Tätä on ollut kiva tehdä. Jos tämä ei jatku enää "läksyblogina", joksi sen aikanaan loin, saatan jatkaa tätä omien muiden kirjoitusteni foorumina tyyliin "ajatuksia elämästä"...



Oikein hyvää kesää kaikille ja jos kaipaat sadepäiviksi tekemistä, käypä pedanetissä printtaamassa sitä itsellesi!

                                                                    terveisin Kirsi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti